Sladke in zdrave jagode | Obiščite nasad | Gojenje | Cenik | Kontakt
     
 
PODROBNI OPISI IZDELKOV IZ BARONOVIH JAGOD  
   

1. Marmelada Klasika
2. Marmelada z dodatkom limone ali pomaranče

3. Marmelada Baron

4. Darilni paket

5. Jagodni sirup

6. Sok Baronko

7. Jagodni piškoti

Baronove jagode imajo veliko vsebnost sladkorja, zato pri kuhanju uporabimo 30% manj sladkorja. Marmelada je obstojna in jo imete brez težav eno leto v shrambi. Pravočasno si zagotovite zadostno zalogo, ker marmelade po končani sezoni običajno hitro zmanjka.
   
 
1. MARMELADA KLASIKA Skok na vrh

Naša prva marmelada, ki je z leti postala legenda. Uporabljamo jo povsod: na kruhu, v palačinkah, z vanilijevim sladoledom, v ruladah ali pa jo jemo kar samo, z žlico.

 

Enostavna in odlična!

 
 
2. MARMELADA Z DODATKOM LIMONE ALI POMARANČE Skok na vrh

Jagodam pri kuhanju dodamo malo limoninega ali pomarančnega soka, ki prijetno obogati osnovni okus. Marmelada z limininim sokom je najboljša marmelada v liniji klasičnih marmelad. Marmelada s pomarančnim sokom pa je nekaj posebnega in ni za vsakogar. Tisti, ki jo imajo radi, jo naravnost obožujejo.

 

Okus, ki razvaja!

 
 
3. MARMELADA BARON Skok na vrh

Jagodam dodamo 25 % črnega ribeza in dobimo marmelado za bogove. V harmoniji okusa in arome odkrivamo najboljše iz obeh sadežev. Marmelada za posebne priložnosti.

 

Vrhunec naše ponudbe!

 
 
4. DARILNI PAKET Skok na vrh

V lični embalaži podjetja Pelar so skriti trije 212 ml kozarčki marmelade. Običajno v paket damo tri različne okuse marmelade, ki jih lahko izberete tudi sami.

 

Darilo, ki ga bo vesel vsak!

 
 
5. JAGODNI SIRUP Skok na vrh

Jagode na sokovnik skuhamo in jim dodamo sladkor. Na ta način dobimo sirup, ki ga za uporabo zmešamo z vodo. S sokom žejo lahko pogasimo v vsakem času dneva, še posebej je dober zjutraj, na tešče.

 

Zdrava pijača za vsak dan!

 
 
6. SOK BARONKO Skok na vrh

Sveže jagode stisnemo v osvežujoč sok, ki najbolj prija v vročih junijskih dneh. Primerno ohlajenega imajo najrajši otroci.

 

Steklenička zdravja!

 
 
7. JAGODNI PIŠKOTI Skok na vrh

Naši piškoti, polnjeni z marmelado postajajo legendarni. Piškote napolnimo z marmelado, ki jo skuhamo posebej v ta namen. Morda ravno zaradi tega tako teknejo?

 
   
 
 
Okus narave v krhkem testu!